Demo

  • Home
  • Het menu
    • Lunch
    • Diner
    • High Tea, Beer & Wine
    • Tapas-menu
    • Paasbrunch
  • Tapas-avond
  • Puzzelproeverij
  • Over ons
    • OFYR-Barbecue
    • De tuin
    • Eten en drinken
    • Bijeenkomsten
    • Speciaalbieren
    • Magazine restaurant De Douairiere
    • Lustrum magazine
  • Nieuws
  • Contact

Demo


Onze tapas

Avondvullend, gezellig en heerlijke gerechtjes,
iedere woensdag en eerste zaterdag van de maand bij De Douairière
Houd onze agenda in de gaten voor extra tapasavonden.

Onbeperkt genieten van onderstaande gerechten voor €33,50 p.p.


Tapasmenu

Voorgerechten

Rundercarpaccio met oude kaas
Kipcocktail met zongedroogde tomaat
Ardennerpaté met veenbessen
Gebakken chorizo met vadouvanmayo en olijf
Blini met pulled duck en steranijsstroop
Gebrande Serranoham met truffelmayo
Krabcocktail met granaatappel
Gamba-kroketje met kimchimayo
Focacciatoast met forelmousse
Rillette van makreel met venkelsalade
Blini met gravad lachs en saffraancrème
Briochetoast met geitenkaas (V)
Loempia gevuld met groenten (V)
Kaaskroketje met grove mosterd (V)
Kroketje van groenten met basilicummayo (V)

 

Soepen

Bospaddenstoelensoep (V)
Knolselderijsoep (V)
Franse uiensoep (V)
Tomatensoep (V)

  

Hoofdgerechten

Gekarameliseerd buikspek met rode kool
Diamanthaas met Stroganoffsaus en sjalot
Gehaktschotel met nacho’s en kaas
Runderstoofvlees
Varkenshaas met romige champignonsaus
Schnitzel met pepersaus
Krokante kip met kerrie-kokossaus
Gemarineerde spare ribs
Pita met gyros en tzatziki
Mini-broodje hamburger
Gua Bao-broodje met Indonesische rendang
Kipspiesje met satésaus en gebakken uitjes
Pitabroodje met kip piri-piri
Gehaktballetjes in tomatensaus
Gebakken zalmfilet met antiboise
Gamba’s met aioli
Rode mul met gele currysaus
Kibbeling met remouladesaus
Vegetarische pizzapunt (V)
Quiche met tomaat en Gruyère (V)
Rode curry met naanbrood (V)
Stoofvlees van jackfruit (V)
Flan van drie soorten kaas (V)
Knoflook-kastanjechampignons (V)
Vegetarische truffellasagne (V)

Bijgerechtjes

Aardappelwedges (V)
Frites met mayonaise (V)

 

Salades

Gerookte kip met zwarte sesammayonaise
Tonijnsalade met dillemayonaise
Gerookte zalm met limoenmayo
Pompoensalade met rode biet (V)
Caesarsalade met Parmezaan en ei (V)
Brie en walnoot met honing (V)

  

Desserts

Cappuccino-ijs met amarettibiscuit
Parfait van braam met rood fruit
Chocomousse met amarenakers
Stroopwafelmousse met karamelsaus
Brownie met vanille-ijs
Sorbetijs
Panna cotta met passievrucht
Mini-kaasplankje
Crème brûlée
Fruitkwarktaartje


Grand Café
De Douairière

Steenstraat 156
5831 JK Boxmeer
Reserveren:
telefoon 0485 - 21 22 23
Of stuur ons een mailtje
Dinsdags gesloten

Restaurant - Grand Café
De Douairière

Steenstraat 156, 5831 JK Boxmeer
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Reserveren:

Bel 0485 - 21 22 23
Of stuur ons een mailtje
Dinsdags gesloten
  • Home
  • Het menu
    • Lunch
    • Diner
    • High Tea, Beer & Wine
    • Tapas-menu
    • Paasbrunch
  • Tapas-avond
  • Puzzelproeverij
  • Over ons
    • OFYR-Barbecue
    • De tuin
    • Eten en drinken
    • Bijeenkomsten
    • Speciaalbieren
    • Magazine restaurant De Douairiere
    • Lustrum magazine
  • Nieuws
  • Contact