Demo

  • Home
  • Over ons
    • Eten en drinken
    • Bijeenkomsten
    • De tuin
    • Speciaalbieren
    • Magazine restaurant De Douairiere
    • Lustrum magazine
  • Het menu
    • Lunch
    • Diner
    • High Tea, Beer & Wine
    • Tapas-menu
    • Paasbrunch
  • Tapas-avond
  • OFYR-Barbecue
  • Agenda
  • Nieuws
  • Contact

Demo


Onze tapas

Avondvullend, gezellig en heerlijke gerechtjes, iedere woensdag en eerste zaterdag van de maand bij De Douairière
Houd onze agenda in de gaten voor extra tapasavonden.

Onbeperkt genieten van onderstaande gerechten voor €29,50 p.p.


Tapasmenu

Voorgerechten

Rundercarpaccio met oude kaas
Kipcocktail met zongedroogde tomaat
Cranberrypaté en croûte met veenbessen
Blini met pulled duck en zwarte sesammayo
Gebrande Serranoham met mango-gel
Krabcocktail met bisque-cocktailsaus
Gamba-kroketje met vadouvanmayo
Toast met rillette van makreel
Blini met gerookte zalm en wasabi-mayo
Briochetoast met geitenkaas (V)
Loempia gevuld met groenten (V)
Kaaskroketje met grove mosterd (V)
Kroketje van groenten met basilicummayo (V)


Soepen

Kerrie-kokossoep (V)
Paprikasoep (V)
Franse uiensoep (V)
Tomatensoep (V)


Hoofdgerechten

Krokant gebakken buikspek met rode wijnsaus
Diamanthaas met Stroganoffsaus
Gehaktschotel met nacho’s en kaas
Varkenshaas met romige champignonsaus
Schnitzel met pepersaus
Krokante kip met remouladesaus
Gemarineerde spare ribs
Pita met gyros en tzatziki
Mini-broodje hamburger
Gua Bao-broodje met Indonesische rendang
Kipspiesje met satésaus en gebakken uitjes
Pitabroodje piri-piri met pikante kippendijen
Chicken wings met barbequesaus
Gehaktballetjes in tomatensaus
Catch of the day (visgerecht van de dag)
Gamba’s gemarineerd in knoflookolie
Rode mul met venkel en saffraansaus
Krokante kibbeling met ravigottesaus
Mini-pizza met zongedroogde tomaat (V)
Quiche met tomaat en Gruyère (V)
Nacho-schotel met kidneybonen (V)
Stoofvlees van jackfruit (V)
Flan van drie soorten kaas (V)
Kastanjechampignons in knoflooksaus (V)
Vegetarische truffellasagne (V)

Bijgerechtjes
Aardappelwedges (V)
Frites met mayonaise (V)


Salades

Gerookte kip met zwarte sesammayonaise
Pittige chorizo en olijven
Caesarsalade met gegrilde kip
Gerookte forel met limoenmayo
Gravad lachs met kappertjes
Tonijnsalade met dillemayonaise
Brie en walnoot met honing (V)
Zoetzure koolsalade met rode paprika (V)
Feta met olijven en tzatziki (V)


Desserts

Karamelcrunch-ijs met ananas
Mangomousse met witte chocolade
Chocomousse met amarenakers
Aardbeienparfait met aardbeiensaus
Brownie met vanille-ijs
Sorbetijs
Panna cotta met gemarineerd fruit
Mini-kaasplankje
Crème brûlée
Gebak van de dag


Grand Café
De Douairière

Steenstraat 156
5831 JK Boxmeer
Reserveren:
telefoon 0485 - 21 22 23
Of stuur ons een mailtje
Dinsdags gesloten

Restaurant - Grand Café
De Douairière

Steenstraat 156, 5831 JK Boxmeer
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Reserveren:

Bel 0485 - 21 22 23
Of stuur ons een mailtje
Dinsdags gesloten
  • Home
  • Over ons
    • Eten en drinken
    • Bijeenkomsten
    • De tuin
    • Speciaalbieren
    • Magazine restaurant De Douairiere
    • Lustrum magazine
  • Het menu
    • Lunch
    • Diner
    • High Tea, Beer & Wine
    • Tapas-menu
    • Paasbrunch
  • Tapas-avond
  • OFYR-Barbecue
  • Agenda
  • Nieuws
  • Contact